Schrijft|Redigeert|Adviseert

Blogs & Columns

Heb jij hulp nodig bij jouw blogs of columns?

Ik kan je op 2 manieren helpen: 

  1. Als ghostwriter: ik schrijf
  2. Schrijfbegeleiding: jij schrijft en ik help je daarbij

Lees meer

Artikelen & andere teksten

Heb je goede tekst nodig voor een artikel, een persbericht, een website of een flyer? Belangrijk is dat de je de lezer enthousiast krijgt. Dat de tekst uitnodigt om dóór te lezen. De toon is daarbij heel belangrijk. Als tekstschrijver verplaats ik me in de schoenen van de lezer. Ik bedenk wat ik als lezer wil voelen als ik iets lees over dit onderwerp. Iedere tekst heeft daarom een andere toon. De ene tekst is geruststellend de andere enthousiasmerend en weer een andere is zakelijk informerend. Hieronder zie een selectie van mijn teksten:

Lees meer

EMVI-Plannen van aanpak

EMVI-plannen schrijven voor aanbestedingen is vooral lezersgericht en SMART schrijven. Zodat je overkomt als de betrouwbare expert die je (hopelijk) bent. Niet als een verkoper met gladde praatjes.

Ken je opdrachtgever

Ik werkte 17 jaar bij (overheids)organisaties als gemeenten, waterschappen, natuurorganisatie  en nutsbedrijf. De partijen die werken aanbesteden.  Die ervaring gebruik ik bij het  redigeren van EMVI-plannen. Als voormalig ambtenaar en bestuurder weet ik maar al te goed hoeveel (lastig leesbare) stukken je dagelijks te verwerken krijgt. Ik gun de toetsers van EMVI-plannen een prettig leesbaar plan van aanpak. En dat scoort!

Lees meer