Goed boek, goed doel

portfolio blog B4L

Books 4 Life, dé tweedehands boekwinkel voor het goede doel

Zoek je een goed boek voor weinig geld? Een mooie roman, een kookboek of een spannende thriller? Of ben je op zoek naar een bepaald studieboek of managementboek? Je kunt dat natuurlijk ouderwets in de winkel kopen of via internet bestellen. Books 4 Life biedt je echter een duurzaam en voordelig alternatief. Bij ons kun je gedoneerde tweedehands boeken van goede kwaliteit kopen voor een eerlijke prijs. En als je bij Books 4 Life een boek koopt, steun je tegelijkertijd een goed doel!
Books 4 Life wordt volledig gerund door vrijwilligers. Hierdoor gaat meer dan 90% van de opbrengst van het boek dat jij doneert of koopt rechtstreeks naar goede doelen: Amnesty International, Oxfam Novib en verschillende kleinschalige projecten. Door het kopen van een boek bij Books 4 Life zorg je er bovendien voor dat boeken een tweede leven krijgen en draag je dus je steentje bij aan een betere wereld.

Vele soorten boeken
Ons assortiment bestaat werkelijk uit van alles en nog wat. Van literatuur tot chicklit, maar ook kinderboeken, reisgidsen, boeken over zelfontplooiing, geschiedenis, gezondheid, psychologie, religie, kunst en de meest uiteenlopende hobby’s kun je bij ons vinden. En met prijzen tussen de één en de vier euro is een ‘nieuw’ boek kopen natuurlijk extra aantrekkelijk. Studenten met een duurzame kortingskaart (DuKo) krijgen bovendien bij aankoop van drie boeken het (goedkoopste) boek gratis.

Regelmatig binnenlopen loont
Kom dus eens lekker rondneuzen in onze gezellige boekwinkel in Nijmegen. Onze voorraad wordt wekelijks aangevuld, dus het loont de moeite om regelmatig bij ons binnen te lopen en een kijkje te nemen in onze ‘nieuwe aanwinstenkast’.

Ons adres is Tooropstraat 117 (in de Waarmakerij) in Nijmegen-Oost. We zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en vergeet niet om ook eens een kijkje te nemen op onze vernieuwde Facebookpagina.

B4Lmedium 17

Books 4 Life
Tooropstraat 117 (in de Waarmakerij)
6521 NK Nijmegen

website: books4life.nl/nijmegen
facebook: Books4LifeNijmegen