Flyer 100 Talentvolle Vrouwen

Gezocht: 100 Talentvolle vrouwen

Ben jij een vrouw die op zoek is naar (ander) werk en kom je uit de buurt van Apeldoorn? Kun je wel wat extra durf en zelfvertrouwen gebruiken op de arbeidsmarkt?

Meld je dan nu aan voor het event “100 Talentvolle Vrouwen”! Dit jaarlijkse event ondersteunt jou om jouw kracht en talenten te ontdekken, te onderkennen en te leren gebruiken. Maak zo vanuit je hart een nieuwe stap in je loopbaan.

Het event bestaat uit een programma van verschillende activiteiten, die plaatsvinden tussen december 2013 en juni 2014.  Deelname aan alle activiteiten is gratis; wel zijn in sommige gevallen consumpties voor eigen rekening.

Het programma bestaat uit:

  • Verschillende inspirerende talentenworkshops die je in groepjes met andere talentvolle vrouwen volgt. Je kunt onder andere meedoen aan de workshops “Elevator Pitch”, “Jump!”, “Social Media” en “Zoek je talent”.
  • Een fotoshoot door een professionele portretfotografe. Zij maakt een prachtige en krachtige portretfoto van jou. Een eye-catcher voor op je LinkedIn profiel, website of andere social media!
  • Jouw talenten worden in dit event uitgebreid naar buiten gebracht met on- en offline publiciteit.
  • Met behulp van jouw verse inzichten en vaardigheden, ga je zelf een organisatie selecteren en benaderen die past bij jouw talenten. In deze organisatie regel je dat je een dag vrijwillig gaat werken, om jouw talenten te tonen en om werkervaring op te doen.
  • In de week van internationale vrouwendag, tussen 3 en 7 maart vindt de werkervaringsdag plaats bij de organisatie, die je zelf gekozen hebt.
  • Een feestelijke netwerkbijeenkomst in Apeldoorn op vrijdag 7 maart 2014 om met de andere deelnemers en de contactpersonen van de deelnemende bedrijven ervaringen uit te wisselen en om te netwerken. Dé gelegenheid om je talenten onder de aandacht te brengen van potentiele werkgevers!
  • De terugkombijeenkomst in mei/juni ’14 samen met de andere talentvolle deelnemers.

Je kunt je aanmelden via de website www.100talentvollevrouwen.nl of je kunt een mailtje sturen naar .

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Anne-Marie Oostermeijer (06-48546724) of Dieuwke de Boer (06-48945998).